Bezielers

Katrin Van Bladel

Katrin Van Bladel

Na een 25-jarige ervaring in het bedrijfsleven (als jurist, bedrijfsrevisor en bedrijfsleider) heb ik me volledig toegelegd op het coachen . Coachen is mijn grote passie omdat ik hierdoor mijn missie, het uitdagen van mensen tot evolutie en groei, ten volle kan realiseren. Ik geloof rotsvast in het potentieel van mensen en ik vind het een groot voorrecht om mensen te mogen bijstaan in het waarmaken van hun dromen en doelen. Om de coachende attitude die vertrekt vanuit gelijkwaardigheid, die de basis is van coaching, nog meer te kunnen verspreiden, heb ik een 10-tal jaren zeer actief en intensief meegewerkt als lead-trainer in een professionele voor het ICF-certificerende coaching opleiding . Hierdoor heb ik me in het vak van coach tot op het hoogste niveau (MCC- ICF) kunnen bekwamen en certificeren.  Als trainer geven volgende woorden het beste mijn stijl weer: uitdagend, prikkelend, intrigerend, expertise, passie, doordringend, overtuigd, overtuigend, consistent, boeiend, humoristisch, out of the box, …

Volgende opleidingen hebben mij mee gevormd tot de trainer-coach die ik nu ben: intuïtieve ontwikkeling, psycho-energetica, Avatar, NLP-practitioner en master, Teamcoaching, Enneagram Integrative practitioner, Insights Discovery practitioner, Présence opleiding, Lego Serious Play facilitator, Root-Grow-Bloom-certificerende Coach opleiding, …

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël

Vanuit een zeer groot idealisme en fascinatie voor het vak van coaching heb ik er bewust voor gekozen om heel mijn professionele carrière te richten op het professionaliseren van coaching. De daad bij het woord voerende, ben ik dan ook de eerste vrouwelijke Master Certified Coach (MCC) bij het ICF voor de Benelux geworden.  Na verschillende ervaringen met het creëren van korte en langlopende coachingsopleidingen heb ik samen met enkele andere collega’s mijn grote droom kunnen realiseren, het neerzetten en uitbouwen van een ICF-certificerende coachingopleiding. Momenteel ben ik vanuit mijn postgraduaat in Organisatie Supervisie aan de Ashridge University de volgende level van mijn droom aan het uitwerken onder de vorm van professionele supervisies voor coaches en consultants. Samen met het neerzetten van de ultieme versie van de ICF Certificerende coachingopleiding “Certified Coach Program” tillen deze supervisies het vak van coach naar een nog hoger niveau.  Ik vind het een hele grote eer dat ik al zoveel PCC’s en MCC’s op hun traject naar “the next level” heb mogen begeleiden.

Zelf heb ik als coach vele opleidingen gevolgd om te komen waar ik nu sta: Performance Coaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, Alan Seale Transformational coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, …

Onze ervaren coach trainers

Miriam Koudijzer
Britt Lotens

Dominik Dhollander
Professional Certified Coach
Coach Trainer

Mirjam Koudijzer
Professional Certified Coach
Coach Trainer

Britt Lotens
Professional Certified Coach
Coach Trainer